Isa Barlak

Veri koruması

1. bir bakışta veri koruma

Genel Notlar

Aşağıdaki bilgiler, web sitemizi ziyaret ettiğinizde kişisel verilerinize ne olduğuna dair basit bir genel bakış sağlar. Kişisel veriler, kişisel olarak tanımlanabileceğiniz herhangi bir veridir. Veri koruma konusunda ayrıntılı bilgi için, lütfen bu metnin altında listelenen gizlilik politikamıza bakın.

Web sitemizde veri toplama

Bu web sitesinde verilerin toplanmasından kim sorumludur?

Bu web sitesinde veri işleme, web sitesi operatörü tarafından gerçekleştirilir. İletişim bilgilerini bu web sitesinin baskısında bulabilirsiniz.

Verilerinizi nasıl topluyoruz?

Bir yandan, verileriniz bize verdiğinizde toplanır. Bu, örneğin bir iletişim formuna girdiğiniz veriler olabilir. Diğer veriler, web sitesini ziyaret ettiğinizde BT sistemlerimiz tarafından otomatik olarak toplanır. Bu temelde teknik verilerdir (ör. İnternet tarayıcısı, işletim sistemi veya sayfa görüntüleme süresi). Bu veriler, web sitemize girdiğiniz anda otomatik olarak toplanır.

Verilerinizi ne için kullanıyoruz?

Verilerin bir kısmı, web sitesinin hatasız bir şekilde sunulmasını sağlamak için toplanır. Kullanıcı davranışınızı analiz etmek için başka veriler de kullanılabilir.

Verilerinizle ilgili hangi haklara sahipsiniz?

Saklanan kişisel verilerinizin kaynağı, alıcısı ve amacı hakkında istediğiniz zaman ücretsiz olarak bilgi alma hakkına sahipsiniz. Ayrıca bu verilerin düzeltilmesini, bloke edilmesini veya silinmesini talep etme hakkına da sahipsiniz. Bu amaçla ve veri koruma konusu ile ilgili diğer sorularınız için künye içinde verilen adresten istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, yetkili denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

Üçüncü taraf analiz araçları ve araçları

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, sörf davranışınız istatistiksel olarak değerlendirilebilir. Bu, öncelikle çerezler ve sözde analiz programları ile yapılır. Sörf davranışınızın analizi genellikle anonimdir; sörf davranışı size geri izlenemez. Bu analize itiraz edebilir veya belirli araçları kullanmayarak engelleyebilirsiniz. Bununla ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıdaki veri koruma beyanında bulacaksınız.
Bu analize itiraz edebilirsiniz. Bu veri koruma beyanındaki itiraz seçenekleri hakkında sizi bilgilendireceğiz.

2. Genel notlar ve zorunlu bilgiler

Veri koruması

Bu sayfaların operatörleri kişisel verilerinizin korunmasını çok ciddiye almaktadır. Kişisel verilerinizi gizli olarak ve yasal veri koruma düzenlemelerine ve bu veri koruma beyanına uygun olarak işliyoruz.
Bu web sitesini kullandığınızda çeşitli kişisel veriler toplanır. Kişisel veriler, kişisel olarak tanımlanabileceğiniz verilerdir. Bu Gizlilik Politikası, hangi bilgileri topladığımızı ve bunları nasıl kullandığımızı açıklamaktadır. Ayrıca bunun nasıl ve ne amaçla yapıldığını da açıklar.
İnternet üzerinden veri aktarımının (örneğin e-posta ile iletişim kurarken) güvenlik açıkları olabileceğini belirtmek isteriz. Verilerin üçüncü şahısların erişimine karşı tam olarak korunması mümkün değildir.

Sorumlu kuruluşa not

Bu web sitesinde veri işlemeden sorumlu kuruluş:

§ 5 TMG’ye göre bilgiler:
İsa Barlak
Untere Walkestraße 14
78333 Stockach

Telefon: 07771/61723
E-posta: isa@barlaklar.de

Veri kontrolörü, kişisel verilerin (örneğin isimler, e-posta adresleri veya benzeri) işlenme amaçlarını ve araçlarını tek başına veya başkalarıyla birlikte belirleyen gerçek veya tüzel kişidir.

Veri işlemeye verdiğiniz onayın iptali

Birçok veri işleme işlemi yalnızca sizin açık onayınız ile mümkündür. Önceden vermiş olduğunuz onayı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bu amaçla, bize e-posta ile gayri resmi bir iletişim yeterlidir. İptal edilene kadar yürütülen veri işlemenin yasallığı, iptalden etkilenmeden kalır.

Yetkili denetim makamına itiraz hakkı

Veri koruma yasasının ihlali durumunda, ilgili kişi yetkili denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahiptir. Veri koruma konuları için yetkili denetim makamı, şirketimizin bulunduğu federal eyaletin eyalet veri koruma komisyon üyesidir. Veri koruma görevlilerinin bir listesi ve iletişim bilgileri aşağıdaki bağlantıda bulunabilir:
https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Veri taşınabilirliği hakkı

Onayınıza dayanarak veya size veya üçüncü bir tarafa ortak, makine tarafından okunabilir bir formatta devredilen bir sözleşmenin yerine getirilmesiyle otomatik olarak işlediğimiz verilere sahip olma hakkına sahipsiniz. Verilerin başka bir denetleyiciye doğrudan aktarılmasını talep ederseniz, bu yalnızca teknik olarak mümkün olduğu sürece yapılacaktır.

Bilgi, engelleme, silme

Yürürlükteki yasal hükümler çerçevesinde, saklanan kişisel verileriniz, kaynağı ve alıcısı ve veri işlemenin amacı hakkında istediğiniz zaman serbest bırakma hakkına ve varsa, bunları düzeltme, engelleme veya silme hakkına sahipsiniz. bu veri. Bu amaçla ve ayrıca kişisel veriler konusunda başka sorularınız için, künye üzerinde verilen adresten istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Reklam e-postalarına itiraz

Künye yükümlülüğü kapsamında yayınlanan iletişim verilerinin açıkça talep edilmeyen reklam ve bilgilendirme materyallerinin gönderilmesi burada yasaktır. Sayfaların operatörleri, istenmeyen e-postalar gibi istenmeyen reklam bilgilerinin gönderilmesi durumunda yasal işlem yapma hakkını açıkça saklı tutar.

3. web sitemizde veri toplama

Cookies

İnternet sayfalarının bazıları sözde çerezler kullanır. Çerezler bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermez ve virüs içermez. Çerezler, teklifimizi daha kullanıcı dostu, etkili ve güvenli hale getirmeye yarar. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan ve tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Kullandığımız çerezlerin çoğu sözde “oturum çerezleri” dir. Ziyaretinizin sonunda otomatik olarak silinirler. Diğer çerezler, siz onları silene kadar son cihazınızda saklanır. Bu çerezler, bir sonraki ziyaretinizde tarayıcınızı tanımamızı sağlar. Tarayıcınızı, çerezlerin ayarlanması hakkında bilgilendirilecek ve yalnızca bireysel durumlarda çerezlere izin verecek, belirli durumlarda veya genel olarak çerezlerin kabul edilmesini hariç tutacak ve tarayıcıyı kapatırken çerezlerin otomatik olarak silinmesini etkinleştirecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakırsanız, bu web sitesinin işlevselliği sınırlı olabilir. Elektronik iletişim sürecini yürütmek veya talep ettiğiniz belirli işlevleri (örneğin alışveriş sepeti işlevi) sağlamak için gerekli olan çerezler, Sanat esasına göre saklanır. 6 para. 1 yaktı. f DSGVO. Web sitesi operatörü, hizmetlerinin teknik olarak hatasız ve optimize edilmiş sağlanması için tanımlama bilgilerinin saklanmasında meşru bir menfaat sahibidir. Diğer tanımlama bilgileri (örneğin, gezinme davranışınızı analiz etmek için tanımlama bilgileri) saklandığı ölçüde, bunlar bu veri koruma beyanında ayrı olarak ele alınır.

4. analiz araçları ve reklamcılık

Google Analytics

Bu web sitesi, Google Analytics web analiz hizmetinin işlevlerini kullanır. Sağlayıcı Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD’dir. Google Analytics sözde “çerezler” kullanır. Bunlar, bilgisayarınızda depolanan ve web sitesini kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan metin dosyalarıdır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Google Analytics çerezleri, Sanat esasına göre saklanır. 6 (1) yanıyor. f DSGVO. Web sitesi operatörü, hem web sitesini hem de reklamcılığını optimize etmek için kullanıcı davranışını analiz etmede meşru bir ilgiye sahiptir.

IP anonimleştirme

Bu web sitesinde IP anonimleştirme işlevini etkinleştirdik. Bu, IP adresinizin ABD’ye gönderilmeden önce Avrupa Birliği üye devletlerinde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşmasının diğer sözleşme ülkelerinde Google tarafından kısaltıldığı anlamına gelir. Yalnızca istisnai durumlarda, tam IP adresi ABD’deki bir Google sunucusuna iletilecek ve orada kısaltılacaktır. Bu web sitesinin operatörü adına, Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi aktivitesi hakkında raporlar derlemek ve web sitesi aktivitesi ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri web sitesi operatörüne sağlamak için kullanacaktır. Google Analytics’in bir parçası olarak tarayıcınız tarafından iletilen IP adresi diğer Google verileriyle birleştirilmeyecektir.

Tarayıcı Eklentisi

Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerez kullanımını reddedebilirsiniz, ancak bunu yaparsanız bu web sitesinin tüm işlevlerini kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Ayrıca, mevcut tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini (IP adresiniz dahil) Google’da kullanımınızla ilgili verilerin toplanmasını ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini önleyebilirsiniz. aşağıdaki bağlantı altında:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Veri toplamaya itiraz

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak verilerinizin Google Analytics tarafından toplanmasını engelleyebilirsiniz. Bu web sitesine gelecekteki ziyaretlerinizde verilerinizin toplanmasını önleyecek bir devre dışı bırakma çerezi ayarlanacaktır: Google Analytics’i devre dışı bırakın. Google Analytics’in kullanıcı verilerini nasıl işlediğiyle ilgili daha fazla bilgiyi Google’ın gizlilik politikasında bulabilirsiniz:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

5. Eklentiler ve araçlar

Google Web Fonts

Bu site, yazı tiplerinin tek tip görüntülenmesi için Google tarafından sağlanan sözde web yazı tiplerini kullanır. Bir sayfayı çağırdığınızda, tarayıcınız metinleri ve yazı tiplerini doğru şekilde görüntülemek için gerekli web yazı tiplerini tarayıcı önbelleğine yükler. Bu amaçla, kullandığınız tarayıcının Google’ın sunucularına bağlanması gerekir. Bu, Google’a web sitemize IP adresiniz üzerinden erişildiğini bildirir. Google Web Yazı Tipleri, çevrimiçi tekliflerimizin tek tip ve çekici bir sunumu için kullanılır. Bu, Sanatın anlamı dahilinde meşru bir menfaati temsil eder. 6 Para. 1 yaktı. f DSGVO. Tarayıcınız web yazı tiplerini desteklemiyorsa, bilgisayarınızdan standart bir yazı tipi kullanılacaktır. Google Web Yazı Tipleri hakkında daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz:https://developers.google.com/fonts/faq ve Google’ın gizlilik politikasında: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Bu site, bir API aracılığıyla Google Haritalar harita hizmetini kullanır. Sağlayıcı Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD’dir. Google Haritalar’ın işlevlerini kullanmak için IP adresinizi kaydetmeniz gerekir. Bu bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada saklanır. Bu sitenin sağlayıcısının bu veri aktarımı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Google Haritalar, çevrimiçi tekliflerimizin çekici bir sunumu için ve web sitesinde belirttiğimiz yerleri bulmayı kolaylaştırmak için kullanılır. Bu, Sanatın anlamı dahilinde meşru bir menfaat teşkil eder. 6 Para. 1 yaktı. f DSGVO. Kullanıcı verilerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgi Google gizlilik politikasında bulunabilir: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.